onsdag 26 juni 2013

En gåta ..

                                          Dags att tänka! 


Vad är hårlöst på huvudet och tillhör oss?

Svar: vår husse!

Vi har nu bevis på 2 teser som vi funderat på ett tag.

Tes 1) 
Vår husse har faktiskt varit liten en gång i tiden. Vi (notera några i buren) anade detta men i brist på bevis har vi bidat vår tid i väntan på rätt stund. Diablo tjatade dock om att husse föddes stor som han är nu men ett par av oss tjejer har tvivlat. Nu måste vi träffa vår farmor och verkligen kolla upp vår husse, vem han egentligen är utöver att vara vår husse.
Vilken gåta han är .. Går han att lösa för oss i Skräckligan??!

Tes 2) 
Denna tes är den mest chockerade och vi är fortfarande i chocken när detta skrivs.

Vår husse har haft HÅR på sitt huvud! :O

Denna tes trodde inte en suck i buren på att han faktiskt har haft hår på sitt huvud, tydligen hade han superlångt hår och skägg i gymnasiet. Det var la runt 20-års åldern som håret började att tunnas ut och då bestämde sig husse för att börja raka sitt huvud.

(Kan husse ha marsvin i sin släkt med tanke på hur fint hans hår är på bilden?)

Vi ska rota fram bildbevis på detta, då får vi nog prata med farmor igen eftersom hon har alla bilder på husse som liten och uppåt i ålder.

Det ska tilläggas att husse var ganska charmig som liten och snabb med att lura sin pappa på leksaker i affärer. "Jag har pengar hemma, köper du den nu så får du det när vi kommer hem".
Fick hans pappa några pengar när de kom hem? Nej! :D

Snicky little bastard han var ;)


                                                   "Nallebjörnen" 


Nedan kommer en video på Diva, matte tjatade på oss att den SKULLE med i blogginlägget och vi var av lite motsatta åsikten. Gissa vem/vilka som fick ge sig? ...
Varför har man mattar/hussar?




                                             Tuggande Diva


Videon ska alltså visa er läsare hur Diva hanterar tuggandet av torrfoder utan några tänder. Tydligen ska hon vara ganska duktig på detta och äter bra i bristen på själva "tuggtänderna". (Kanintänderna äter dem inte med. Uppenbarligen enligt matte.)

Matte tänkte att det kanske skulle vara intressant för er läsare att se med tanke på allt tjat om henne och tänderna på sistone. 


Btw, vi var tvungna att ringa matte på hennes jobbtelefon i dag för att kräva mera hö! Vårt tog slut i morse, vi fick bara hälften av mängden vi önskade (3 ton hade varit gott!) och husse kunde inte göra något åt saken. Han sa att vi var tvungna att plåga matte om den saken eftersom det är hennes heliga uppdrag.

Tänk om vi hade dött under dagen av höbrist? Den saken tänkte inte någon av dem på minsann, i bland förstår dem inte oss alls. Nu ska vi begrava oss under det lilla hö vi har och känna oss fattiga tills nytt hö kommer.

"Ingen förstår hur dålig vi mår"

(Pssst, matte diskuterade katt med en nära vän och fick höra att dennes vän skaffat katt. Givetvis frågade matte i ren nyfikenhet var det var för katt, en blandning. Men .. Så klart det var en kattunge den personen skaffat.. Den skulle präglas och den kan man bara göra med små liv. Tydligen.. Matte har blivit en "eragons nörd" i detta fallet och tyckte att man lika gärna kunde skaffat en vuxen katt. Människor säger vi bara.)

( Ska tillägga att matte ville prägla Cujo och Jigsaw men insåg snabbt att vuxna djur är mer personliga och föredrar "färdiga" djur. Även om små bebisar är söta så finns det trots allt vuxna djur som söker sitt "för alltid hem". 
 
Over and out
/ Belsebub


1 kommentar: