lördag 1 december 2012

Uppmaning gott folk!

                           Folk folk folk ute i världen


Vi i skräckligan är en smula besvikna då vi inte fått in något filmförslag alls från er läsare :(

Vi uppmuntrar nu alla som vill se oss resencera just ER favoritfilm eller en ni inte alls tycker om och hoppas på att vi sågar ner den till fotknölarna. Om vi inte kanske mot förmodan  inte tar en film ni föreslagit så kan det bero på att vi har ju inte alla filmer här hemma och vi kan ju inte be matte/husse köpa exakt alla filmer till oss. Risken finns ju att vi har så månnga filmer hemma att vi måste gömma dem i våra hus i från matte/husse så de inte stjäl alla bra filmer vi i buren vill ha :)

En liten uppdatering i från bíllybokhyllan då kanske är på sin plats! Matte köpte väggmatta till oss och husse skar till den och lade den på plats i buren, tack vare detta drag i från dem två så kan inte vi tugga på vaxduk längre. Till vår stora bitterhet (att de tänker på våra magar tror vi inte alls på utan de vill bara förstöra vårt stora nöje!)


Samara fick dessutom sitt veterinärbesök uppskjutet på grund av att matte skulle skicka möss till USA samma dag Samara skulle vara på blå stjärnan men den fröken verkar vara nöjd ändå. Hon nämnde något om "ren toryr" och alla vi andra i buren rös så att pälsen stod rakt upp i från kroppen. Det ska bli intressant att se vad hon säger på fredag efter hon har varit på toryrstället (tro mig, jag var där och miste mina äldlaste delar....)

Oh! Matte köpte en tunnel/myshängmatta till oss i går, vi låtsas inte tycka om den för att matte inte ska ta för givet att vi tycker om allt hon köper till oss. Hon får ju knappast bli bortskämd här hemma ;)

Passa på att rösta på oss nu i årets keldjur 2012 i facebookgruppen! Vi älskar alla röster vi kan få av er :). Att vi är sötast i världen borde väl passa sig som förklaring? Det tycker vi i alla fall och hoppas nu på att vi får supermånga röster efter detta blogginlägg ;). Röstningen pågår fram till den 8:e december 20:00 !

Randombild härnäst!


Over and out!

/Diablo

2 kommentarer:

  1. Här tittar vi inte på skräckfilmer, är på tok för fega för det!!

    SvaraRadera
  2. Försökte rösta men det gick inte om man inte var medlem. Man var tvungen att skicka förfrågan för att bli medlem. :(

    SvaraRadera