måndag 17 december 2012

Vinnaren i vår lilla tävling!

                               Vi har en vinnare!


Nu är det så att vinnaren har koras och priset är klart och redo att skickas i väg på posten så fort våra små ben kan röra sig! :)

Ni minns väl hur bilden vi lade upp såg ut? Här kommer svaret och orginalbilden!


Vi ville vara så korrekta med svaret så de som svarade nos hade rätt men .. Det vi sökte var hundnos :)

Det finns en vinnare men eftersom vi har respekt för om folk vill vara privata så är vi snälla. Nu har ju inte vår kära vinnare svarat på vårt medelande på facebook så hon får avslöja sig själv tycker vi!
Vi vill gärna ha en adress att skicka priset till med om inte denne råkar ta en tur till omplaceringen i göteborg den närmaste tiden :). Vi är flexibla i buren ;)


Just denna nos tillhör mattes pappas hund Fanny, en riktig "rondellhund".  Hittades i kista ute, troligen utslängd som liten. Hennes ålder var troligen 9 månader och beteede sig mer som en en 8 veckorsvalp än som en 9-månadershund. Satt som schäferblandning men påminner knappast om det :).

                                               Fanny herself!


Håll utkik efter nästa tävling! Matte har planer på en till i början av nästa år samt kanske en eragonstävling med men det är än så länge bara i spånarstadiet.

/Skräckligan




2 kommentarer:

  1. Ingen bild på vinst föremålet? Dåligt :P

    ( I want to shine! :D )

    SvaraRadera
  2. Hallåååå!! Jag svarade. Fast det var med telefonen så det kanske inte fungerade...

    Stumpan visste direkt vad det var på bilden. Hon brukar ju dela på en morot med grannhunden, Saga, så hon har haft närkontakt många gånger :-)

    Och TACK!! Flocken älskar verkligen att vinna. De kan inte sluta kråma sig och snacka om det. Jag hör minsann hur de ligger under pallarna nu när de ska sova och skryter för varandra. Jag har redan fått säga till dem flera gånger att det är dags att sussa.

    Många tack från Kringelkrokarna

    SvaraRadera