måndag 25 mars 2013

Budgvningsdags!

Gott folk! 


Nu är det så att jag med fruar och matte har beslutat att sälja en gitarr som matte en gång köpt, hon försökte lära sig att spela på den men .. Hon är lika musikalisk som en död zombie så hon gav upp det projektet en tid senare. Sedan hamnade den i ett dammigt hörn i hennes rum i hennes pappas lägenhet "morfar" och när hon flyttade hit så hamnade den i källaren med en gång. Onödigt att den bara ligger och skräpar när den kan göra någon själ där ute lycklig! Även den vill ha ett "för evigt hem" den med :)

Vi hade tänkt oss att det ska bli en slags budgivning på denna gitarr och summan vi får för den ger vi till Eragons omplacering av marsvin! Vi vill hemskt gärna ge tillbaka till Irene och Eragons och detta är vårt eget lilla sätt :)
Detta blir vårt sätt att säga tack till Irene och hennes kärlek till oss små limpor, dessutom vill vi hjälpa våra bröder och systrar i omplaceringen. De som ännu väntar på sina "för evigt hem", vi vill hjälpa dem på deras väg dit. 

Därför behöver vi er läsare nu i skrivande stund er hjälp med detta, det behövs ju folk som kan tänkas vilja ha denna skönhet till gitarr! 

Nu kommer lite bilder på själva gitarren och vad som medföljer med den: 

                                                      Gitarren i sitt fodral, stängd.



                                                      Själva gitarren! 


Om personer som inte bor i Göteborg budar på gitarren så kan man försöka lösa det på annat vis, om matte kanske åker till Stockholm eller till mormor. Annars får gitarren hämtas i omplaceringen alternativt hos oss då! :)




                    Medföljande saker till gitarren förutom Miss Myers då :)

(Miss Myers påvisar här storleksskillnad på tillbehören som medföljer här på bilden ;). )


Det är nu som vi vill ha en massa läsare som lägger bud på denna otroligt fina gitarr och förhoppningarna är att alla parter ska bli väldigt nöjda. :)
Framför allt att de hemlösa ska få lite extra pengar att röra sig med och lösa saker för Irene också.  Om betalningen sker via öga mot öga eller via konto spelar egentligen inte roll för oss, det som är lättast för Irene är lättast för oss :)

Buden som läggs skall skrivas som kommentar så den som vill lägga över det senaste budet kan lägga sitt egna bud. Vi vill hemskt gärna komma upp i samma summa som matte köpte den för fast vårt minimumpris är 300 kronor och högre skall det bli hoppas vi ;)

Fler bilder finns på gitarren om önskas här på mattes dator, bara att slänga i väg ett mail!

/Cujo



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar