fredag 29 mars 2013

Skumma typer ..

                                       Konstiga fåglar 

Klockan 7 såg vi upplevde vi något väldigt skrämmande vid drottningtorget (vid Göteborgs central) efter vi hade dumpat av matte på spårvagnen. 


   

                             Vad vill denna oss egentligen??!


Fågeln på bilden ovanför denna text gick fram till oss med en väldigt kaxig attityd och stöddig som få om man får säga det så.
Han undrade vad vi marsvin gjorde på centralen och vi svarade artigt att vi precis lämnat av vår matte och skulle hem för att äta lite mer frukost.

Då ställde sig hans ena kompis sig i vägen för oss precis när vi skulle gå och hånskrattet i från ledaren och hans kompisar genljöd drottningtorget.



                               Mr "ställa sig i vägen" 


I detta läget så reagerade vi med våra ninja sinnen och spände våra tassar och var redo för en strid för liv och död.  Dessutom så höll vi på att dö av hunger (magra som få!) och ville bara hem till vår trygga bur där inget hemskt fågelgäng kunde nå oss.

                     Mr "bevaka så att ingen obehörig kommer och stör" 


Fåglarna hoppade på oss skoningslöst och snabbt slog vi ner dem, vi band i hop deras vingar och fötter. Vi lämnade dessa uslingar på en spårvagn till ..... Helvetet. 
Typ. Vi minns inte vilken spårvagn det var eller vad slutstationen var men de skrek om hämnd när vi klev av för att äntligen bege oss hem. De få människor som var på denna spårvagn tittade förvånat på oss och fåglarna men chauffören sa inget till oss, en nick och mötet var över. 
När fåglarna kommer för sin så kallade hämnd så är vi mer än redo, klorna skall vässas och tänderna likså, de skall få lära sig att frukta marsvin. Muhahahahaha! 

Nu ska vi äta lite frukost efter denna rapport!  :D

Over and out

/Diablo



1 kommentar:

  1. Ni ska vara snälla mot fåglarna! de bara vill berätta och rapportera om hur bra ni har det med mat serverad. De får kämpa för varje halväten pommes frites :`(

    SvaraRadera