torsdag 24 januari 2013

G-force!

              Filmdags! 


Nu är det tänkt att vi i skräckligan ska recensera filmen G-force i detta inlägg, läs och njut! :)


Handling: 

G-force handlar om en elitstyrka inom FBI och den består utav 4 marsvin (Darwin,Blaster,Juarez) plus en nykomling vid namn Hurley som kommer in i gänget en stund in i filmen, en mullvad (Speckles) och en fluga.(Mooch). Det unika med dessa djur är att de kan prata och är elittränade FBI-agenter (bortsett i från Hurley) tack vare deras chef Ben kendall. 









Filmen börjar med att man får följa gruppen på ett hemligt uppdrag. de ska skaffa bevis i mot miljardären Leonard Saber som anklagas att skapa illegala vapen under det hemliga kodnamnet Clusterstorm och Dawrin lyckas ladda ner bevis i mot Saber. 
När gruppen ska visa upp beviset för höjdare inom FBI som ska avgöra deras avdelningsframtid så visas det enbart en bild på en kaffekokare och det beslutas att stänga ner deras avdelning. Då tvingas alla  att fly för sina liv undan för FBI. 


Darwin,Blaster och Juarez blir tagna och säljs till en djuraffär där de träffar Hurley och Bucky (han sägs vara en blandning av hamster och iller.), tyvärr så hamnar Speckles i en sopbil och blir mosad. 


Blaster och Juarez blir adopterade till barnfamiljer medan Darwin och Hurley lyckas fly i från djuraffären, de sistnämnda har väldigt kort tid på sig att rädda sina kompisar och framför allt världen i från Saber! 




Skräckligan åsikt:


Detta har man ju inte riktigt sett i filmvärlden innan, helt ny grej att marsvin kan vara superhjältar.

Det var intressant att se hur filmen var och hur grafiken var gjord. 

Välgjord och bra handling, genomtänkt utan några större brister som vissa filmer kan ha som oftast får ner betyget och det bra i själva filmen. 

Den är ju rolig att titta på och det är ständig ström av saker som händer, man släpper inte fokus utan följer med spänning hur allt artar ju längre in i filmen man kommer. En klo bitare film! 


Vi tycker om att det görs filmer om oss så vi uppmuntrar gärna det :) . Se den även om ni är äldre, bejaka ert barn inom er och njut. Dessutom är inte denna film gjord på riktiga marsvin utan animerade så ingen liten gris kom till skada! 


Nu så kommer en trailer på G-force så vet ni vad som väntar er (ni som ännu inte sett filmen)




Betyg:

Denna film får 4/5 morötter av oss! 
(Tekniken gör just nu att vi orkar inte bråka med morotsbilden men ni fattar ju det hela ändå. ^^)






Nu till en annan grej, vi tror att G-force är en kopia av oss (nästan då) och det är skandal att vi inte fått något betalt ännu för denna filmidé. Håll detta för er själva. vi vill inte sprida ut detta till hela världen! 
Det är så att vi i skräckligan har varit i från första början utbildade ninja-agenter (hemliga sådana)  och har uppdrag vi utför varje vecka utan att ni människor vet om det, förutom matte/husse då. De har varit  väldigt uppmuntrade i att vi har denna karriär på sidan om av vår bur. Vi får uppleva mycket i vår vardag som många andra marsvin aldrig får uppleva. ;)


Over and out

/ Cujo

1 kommentar:

  1. Jag lovar, jag sa inte säga nåt :-)
    Jag har filmen G-force hemma och har sett den flera gånger. Får jag guldstjärna nu?

    SvaraRadera