torsdag 31 januari 2013

Chock ..

Dumma matte.. 


Vi berättade ju för ett tag sedan att matte skulle plåga oss med ett bad mot vår vilja, det skedde ju trots att vi skrek för våra liv. 

Tyvärr så badade hon oss för drygt en månad sen, chocken över detta har inte lagt sig först nu och det är nu vi vågar prata om det. 

                                           Se hur vi lider! 


Vi kämpade för våra små liv men matte höll oss i vattnet skoningslöst utan att tänka på våra hjärtan, sedan satte hon oss i badkaret och lämnade oss där .. för att dö. Jag svär på min högertass att det är sant, hon hade den grymmaste av blickar (den hade kunnat döda).
(reaktionens rättning aka matte: " ... Samara överdriver till max.")

Efter en stund plockade hon upp oss en och en, handduken väntade. Förvisso var det inte lika hemskt som badet eller väntan men ändå. Det var inte mysigt som man kan tro utan bara.. jobbigt.

Vi uppskattade inte detta på något sätt alls!

                                               Ser ni hur dåligt jag mår där?


Vi fick springa omkring i hagen efter badet men det kan inte kompensera för det matte gjorde mot oss, inte på några villkor. Rädda oss Irene!  

                                           Vi dissade matte där, syns det? 


                                          Väldigt plågade själar! 


Någon som har plats för en flock på 1 kastrat och 5 honor som vill fly undan sin matte? Husse kan vi leva med men matte har vi inga ord på. Hon är den "onde" av de två och vi brukar inte uppskatta mattes så kallade "kärlek" när halva klorna kapas och när vi fullständigt mosas på vågen. Melp! 

Vi får försöka leva med henne, notera försöka. Skärper hon sig inte så kanske vi kan omplacera henne via Irene, hon har säkert en bra matte på lager där ute någonstans som inte plågar en nästan till döds. (Typ.)

Nu ska jag äta middag med de andra i Skräckligan så .. 

Over and out! 

/ Samara 


1 kommentar:

  1. Det är bäst att du inte önskar för mycket nu Samara. Matte kanske blir en aningen ledsen ;)

    SvaraRadera