torsdag 10 januari 2013

Rädda oss!

Hjälp oss i från skräcktanten!

 
 
Matte a.k.a "Skräcktanten" hotar med att bada oss och vi kan inte göra något alls åt den saken.
 
Panik! Alla som kan fly, gör det nu! Matte kommer efter er med ska ni se!
 
 
Matte slog i hop sig med Irene som fixat fram detta djävulskap till schampo, bakgrunden då?

Anledningen till att matte ville få tag på just detta schampot "malaseb" är för att en person som klappade oss i december visade sig ha .. Ringorm! (Det har visas senare nu att det kanske inte var just ringorm men någon svamp var det i alla fall) Därefter tyckte matte att vi skulle bada oss med malaseb för att förebygga om vi skulle bära på det. Irene fick det ordnat och skulle hämta ut det, bara det att hennes apotek är knasigt. Till slut fick hon tag på det och nu finns det här hemma .. Vi fasar för våra liv, på riktigt allvar.


När matte hade tänkt att terra oss med detta vet nog ingen just nu men vi längtar inte direkt. Hon berättade att vi ska få gå i badkaret en stund efter vi blivit inschamponerade med malaseben och på köpet ska hon upprepa denna behandling senare. Skandalöst! Hutlöst! Är detta ens tillåtet??!

Nu har vi lite tekniska problem (mattes fel) som gör att det inte kan läggas in bilder på bloggen just nu, tråkigt men sant. Då kanske ni tycker att det är tråkigt på bloggen men vi lovar att försöka lösa det så snart vi bara kan! Teknikern ska ringas in (husse) när han inte jobbar kväll och kan hjälpa oss vid datorn. :)

Men .. Till vår stora plåga! Hur gör vi för att undanfly skräcktanten? Alla tips mottages tacksamt och vi hoppas på att slippa sitta blöta, kalla och ledsna i badkaret på grund av en ond matte. Så vitt vi vet så tänker inte husse rädda oss! :O

Uppdatering om våra plågor kommer senare, kanske vi flytt till sydamerika och lever loppan utan skräcktanten. Vem vet?

Håll tummar och tassar för oss plågade själar i skräckligan nu. Om en stund är det planeringsmöte om hur vi ska lösa allt men tjingeling alla läsare!

/Cujo


 


1 kommentar:

  1. Man kommer ju inte undan :-( Det är bara att stå ut och ta det som ett äkta marsvin (dvs utan att visa att man håller på att dö)Att fly till Sydamerika är ingen bra idé. Där äter dom såna som vi...

    //Kringelkrokarna

    SvaraRadera