söndag 27 januari 2013

Happy news!

Glada nyheter i buren!


Nu är det så att matte överaskade alla oss här i går när hon kom hem i från eragons, hon hade med sig en gäst! 

Som vanligt kan matte vara väldigt impulsiv och denna gång tyckte vi att hon gjorde helt klart rätt, hon hade delvis husses stöd i det hela. Även om han säkerligen var en smula skeptisk till sådana "galna" saker matte kan hitta på ;)

Men .. Mattes överraskning i form av en väldigt söt dam vid namn Poledra! <3 . Matte har ju trånat efter Poledra sedan hon kom in i omplaceringen men bara lagt band på sig själv och inte agerat impulsivt som vanligt och husse brukar aldrig uppskatta sådant.(Nyx är ett sådant fall!)  
Det finns ju ett blogginlägg sedan tidigare om skånegrisarna där fröken är med och redan där ville jag ha henne i min famn .. Pussa på hennes lena nos och lukta på den söta rumpan! mmmmmm :)

Oj, vad råkade jag skriva där? Säg inget till mina andra fruar är ni snälla! Risken finns att de blir lite svartsjuka på Poledra. 

Irene skrev även ett inlägg om Poledra och Ce´Nedra förut om ni vill läsa lite mer om det.  


Även vårt inlägg om dessa skånegrisar! 


Denna dam är helt underbar, gled in i flocken utan några bekymmer. Jag uppvaktade henne intensivt och länge, ända tills i morse. Då kanske jag lugnade ner mig några hekton för en stund :)

Husse tyckte att Poledra var väldigt söt och det var inte helt otippat tycker vi här, han är väldigt svag för oss limpor. Till slut sade han JA till att hon fick stanna och då började det att ryka och lukta bränt i från mattes hjärna då hon började fundera ut ett bra skräcknamn till henne. Det luktade bränt fram tills matte skulle somna och då kom det perfekta namnet smygandes. Poledra blev .. Belsebub! Fast hon kommer snarare att kallas en massa förkortningar på det i stället för hela namnet. Till exempel Bels, Belsi. Matte kommer säkert hitta på många fler ju längre tiden går! 

Nya bilder på Bels kommer när kameran är tömd och mobilen likaså, ni får överleva ett par dagar utan bilder på snyggingen. 

På tal om inget alls nu, som de flesta vet så var det basar i dag på hisingen. En stor dag för oss då våra mattar/hussar köper en massa gottgott till oss limpor och mysleksaker att mysa in i denna kalla januari månad. Det kom ganska mycket folk och matte var personlig slav åt Irene som alltid och hon verkar tycka om det. Ingen klagan här när hon varit borta hela lördagen och kommer hem med ett trött men stort leende på läpparna. Man kan ju undra vad hon gör där borta egentligen? Hon berättade att hon vill lära sig en massa saker av Irene och då ingår att göra en massa saker. 

Men det allra bästa med basaren var att matte kom hem med gott mumsigt gräs! Matte fotade oss och kommer nog att lägga ut de bilderna på bloggen här när kameran är tömd. (Man får tjata lite på matte/husse att de ska göra saker i bland men man får ha tålamod med dem.)

Men men gott folk, nu ska vi tvinga matte att ge oss vår middag eftersom vi varit så duktiga och roat alla bihang i lägenheten med att visa upp oss på golvet. Man blir trött av att flexa sin snygga kropp! (Jag väger över kilot nu, så snygg och sexig som få!) 

Oink oink! 

/Diablo

 


3 kommentarer:

  1. Men, Diablo! Har du fått en fru till :-) Ja, när det gäller fruar till en marsvinsman i sina bästa år så kan det aldrig bli för få :-D

    SvaraRadera
  2. Så spännande med en ny medlem, ta väl hand om henne Diablo! Själv har jag kvar mina 3 gamla brudar.. men det är rätt ok.
    /Bubbel

    SvaraRadera
  3. Grattis till nyförvärvet! Till dig förstås Diablo, men lite till matte också.

    Jan Boris och tjejerna

    SvaraRadera