tisdag 30 april 2013

Äntligen vår!

                               

                                       Mirakel har hänt! 


Matte var faktiskt snäll i mot oss i dag och tog med lite grönt guld till oss i buren! Hon har haft koll på gräsmattan i backen upp till hennes jobb, nu har det börjat växa ordentligt och frodas. Vi längtar tills matte kan plocka en massa gott till oss där varje dag tills vi spricker av tjockhet :D.  Tihi! 

                                 

                         Underbara och goda maskrosblad :)




                                                       Mums mums <3



Vår egen gräsmatta börjar att grönska äntligen efter en lång vinter. Matte var på väg hem förra veckan efter ett besök på tempo då hon sprang in i ett par barn som genast frågade om OSS! 
De undrade vart vi var och frågade om matte kunde ta ut oss på gräsmattan, vi är så populära! Dock sa matte nej eftersom hon och husse tycker att det är för tidigt för oss att gå ut, det får bli lite varmare och mer grönt. Vi skulle inte säga nej till att sitta på Irenes gräsmatta i sommar och äta oss tjocka :)



                    Ser det ni allt det gröna som börjar att komma? :D



                                        Se in i mina svarta och djupa ögon.. 


Nyx har beklagat sig över rakningen, hon frös förut och husse noterade hennes kalla öron. Då fick hon sitta med matte i en handduk och bara allmänt mysa, då fick Nyx mer än varma öron. Man kunde steka ägg på dem! Då är man en het jävel ;)


                                                 Hur cool får man vara? 


Fotot på mig togs i söndags innan matte åkte och mötte Irene, jag sov gott fram tills mattes mobil lät. Dessa grottor (vårt ord på denna modell) är underbart sköna och mysiga. :)
Nu har vi fått en till sådan och de är upptagna hela tiden praktiskt taget, vi rekommenderar dessa grottor till alla mysmarsvin ute i vida världen :)
(matte är nöjd med att vi inte kan trycka ner dessa utan faktiskt använder dem.) 

By the way, nu har matte rengjort vår höbar, vi blev lite misstänksamma över att matte grejade där uppe och då skickade vi upp Myers för att kolla läget. 
Rapporten var negativ, matte plockade bort allt för oss och det lät hemskt. Men .. Vi var för snabba med att döma i detta fallet. 
Vi fick totalt nytt hö/luktade rent och det klagar vi inte alls över :)



                                                  Lugnet före stormen..


Herr Atlas ska till veterinären på fredag för att få en sista rabbiesspruta, det får bli husse som är ledig att släppa dit honom och se till att det blir gjort. Tydligen så måste det göras denna vecka eftersom han fick en för 4 veckor sedan, tur att vi marsvin slipper detta med vaccinering! (det låter väldigt läbbigt om jag får säga det själv)


Nej, nu ska jag limma på mina brudar och äta en massa hö. See ya

Over and out

/ El Diablo












3 kommentarer:

  1. Jag hade en dröm ett tag sen där Irene sålde torkade markrosblad på burk på sin bazar :]

    SvaraRadera
  2. Angelika: Kan man trycka gilla på din dröm...? :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst får man det, för det var inte fel grej att drömma om :)

      Radera