torsdag 22 augusti 2013

Grattis Malva!

                                                  Dagens händelser! 


Vi har haft en händelserik dag i dag trots halvbristen på vår kära matte. Tydligen är det "viktigt" att passa vovvar när man är ensam hemma.. Jag som trodde att vi katter var prio 1 :(

Men .. Ni läsare får en snabb uppdatering och sedan ska vi sova en stund till innan matte kommer in till oss. Då ska vi få en massa kärlek och mys! Så som vi längtar!



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Njöt av en gräs en stund i solen

 
 
 
Vi har varit en stund i solen på verandan som gäststugan har och det var så himla mysigt! Varmt, en massa gott gräs att äta och nya saker att nosa/att uppleva! Alltid lika spännande med dofter och syner man aldrig upplevt förut.
 
 
 

Solkatt?

 
 
 
Atlas tyckte efter en stund att det var för varmt och att matte dessutom vägrade att släppa in honom under altanen, då blev han inte så glad på henne. Han lade sig i stället och rullade runt på mattan, Atlas lekte solkatt med andra ord!
 
 


Vicke!

 
Innan vi fick komma ut på altanen så vaktade matte Vicke och en lilldam vid namn Porsche, precis när den lille somnat så smög matte ut med Vicke på en promenix. Tydligen är lilldamen för liten för det ännu, hon är bara drygt 4-5 månader gammal. Alltså inte stor i världen. :)
 
 


Bebisar!

 
Bilden ovanför är förklaringen till varför matte inte kom till oss och sov först tidigt i morse, dels förklarar den med varför vi inte varit prio 1 som vi för övrigt brukar vara hemma. Det har fötts 4 små liv och Malva är nu mamma till dessa små sötnosar. Vi vill välkomna dem till livet och hoppas på att de får ett långt och roligt liv med mycket bus, kärlek och mat. :)
 
 
En ny uppdatering kommer innan vi åker hemåt i mot Göteborg!
 
Over and out
/ Diva
 
 
(Texten har lekt jobbig om ni undrar varför det inte ser ut som vanligt. Vi var medvetna om detta under tiden inlägget skrevs och ja, vi hatar att texten vägrade att bli rak från vänstersidan...)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar