onsdag 7 augusti 2013

Tillskott i buren

                                                  Överraskning! 



I dag har vi i Skräckligan lekt turister i vårt kära Göteborg. :)

Dagens mål var naturhistoriska museet och suga in oss kunskapen därifrån och bli klokare än vad vi redan är. 
Bilder kommer senare då kameran måste tömmas innan ni får se allt roligt vi skådat. (Dock handlar ju inte detta inlägg just om besöket.)

Medan vi gjorde detta besök och fick hjärnor större än Einsten så upptäckte vi en oväntat grej. Ett annat marsvin som irrade runt i museets lokaler. :O

Hon sa att hennes namn var Pyro och att hon inte hittade ut i från museet,  så klart Pyro fick följa med oss hem!  Man ska ju inte vara ensam som marsvin, en grundregel i våra liv.



                                         Pyro och Diablo nosar på varandra



Pyro är väldigt lugn och snäll, hon passar in i vår grupp perfekt. Hon är den del som vi inte har haft ännu och detta kompletterar oss som en flock.  Vi kan bara bli bättre och bättre. :)


Hon vet inte riktigt när hon kom till museet eller hur lång tid som har gått sedan dess, tidsuppfattningen var det svårt med vilket är förståligt. Irrar man så irras hjärnan med till max med, det vet väl vem som helst?




                                                    Här myser hon i ett hus


 

Pyro är nästan 2 år gammal och försvann i från sin flock när de upptäckte all kunskap på museet precis som oss nu.  Hon överlevde genom att äta rester och dylikt när det var stängt. Dessutom erkändes det att det tiggdes äpplen och andra godsaker av besökare. (Detta skäms Pyro för och vill helst inte alls prata om.)

 


                                                              Mums med hö! 


Hon vet inte vilka hennes föräldrar var så hon vuxit upp med sin moster och kusiner någonstans i Göteborg. Dock klagas det inte utan hon tar en dag i sänder. Hon verkar vara ett väldigt klokt marsvin.
 


                                                    Skyddad av sin nya flock




Vi månar om alla som blir en del av vår flock, ve den som gör något i mot någon i Skräckligan! Vi är minsann inga veklingar utan vår sak kan vi väldigt bra. Don´t muck with the Skräckliga ;)

 


                                                                           Kärlek! 



Nej, nu ska Pyro se allt som tillhör oss i Skräckligan och hur man får matte/husse bäst på fall :D

Hörs senare om själva besöket och all kunskap vi fick!


Over and out
/Miss Myers


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar