söndag 11 november 2012

Recension av skräckfilm!

                                           Filmdags!


Vi marsvin har fått i uppdrag att bedöma skräckfilmer och även vanliga och skriva vårt tycke. Matte och husse tyckte att det var en väldigt bra idé och vi blir mer viktiga än innan :)


Denna film heter Mutants och är fransk, med andra ord pratas det franska i filmen. Handlingen är i frankrike, en pandemin av mutanter hela världen över och vi får följa två personer. Ett par som heter Marco och Sonia som har arbetat inom vården innan kaoset bröt ut och efter en stund in i filmen kommer dessa två till en hemlig militär anläggning. Marco har fått blod i munnen av en mutant och dessutom blivit biten. Sonia tar hand Marco på anläggningen och han i sin tur förvandlas han sakta till en mutant. På köpet så väntar Sonia deras gemensama barn och hon försöker desperat få tag på hjälp.

Nu kommer en trailer på filmen innan vi uttrycker vår dom över denna film.




Skräckligans åsikter:

Vi tyckte att filmen var långdragen och tråkig, ingen riktig handling och allmän gäsparfilm. Seg och knappt något splatter eller blod så som en skräckfilm bör vara. (om det inte är en psykisk skräck vill säga).
Vi marsvin höll på att somna praktiskt taget efter den långsamma början och vi är vana vid mer kvalitet på filmer.
Enligt oss så var den helt värdelös och rekomendrar den inte till någon att se!

Denna film får med ren tur 1/5 morötter








Over and out

/Diablo med fruar

4 kommentarer:

  1. Alltså, jag undrar om detta inte är ett fall för marsvinsombudsmannen?! vid vilken tid visades denna hemska rulle. Små grisar ska sova klockan sju...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mina limpor är busiga små frön ;). Lägger sig inte när de ska och bara tittar på en massa skräclfilmer. Marsvinsombudsmannen får en tuff uppgift framför sig.

      Radera
  2. Jag lovar! Jag kommer aldrig se någon av de skräckisar ni recenserar. Jag är för harig för det :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Camilla! Cujo som återigen snott datorn precis framför mattes händer. Vi har lovat att även bedöma vanliga filmer, dem kanske du vågar titta på? :)

      / Cujo

      Radera