torsdag 9 maj 2013

Årets första njutning!

                         Äntligen!  


För ett par dagar fick vi gå ut på allmänna gräsmattan för allra första gången i år <3


                                        En lycklig El Diablo :)


Så klart vi drog till oss uppmärksamhet, vi är mer än kända här i området. Tro oss ... Det har sina för och nackdelar, att vara i fred är inte att tala om.....

                             Grönt guld som smälte i våra munnar


Denna gång kom en mamma med 3 barn varav den äldsta vet om oss sedan förra sommaren. Det var den dottern som gav Divas koppel till en pojke som fick nämnda katt att springa för sitt liv med ett rasslade koppel efter sig. (ett koppel med utdragbar lina). Matte blev så arg så hon höll på att spricka till max men det hjälper inte att bli så arg på barn på det sättet tydligen. Vi lider med Diva när det gäller den upplevelsen. 

Det var ett oändligt tjat om att få plocka upp oss men matte sa benhårt nej vilket vi verkligen uppskattade.  Att få äta gräs i fred vore guld värt enligt oss, därför vill vi hemskt gärna komma till Irene och få äta i lugn och ro i sommar/höst. Får vi det Irene? :D


                             Sol var inte fel om man säger så


Så klart solen försvann efter en stund men vi njöt som få av gräset på marken. Hela vintern har man längtat och längtat, hela sommaren ska spenderas på gräsmattan tills vi rullar fram! :)



            Skräckmatte säger att jag är sötaste teddyn i världen


Nu får vi som boende i Göteborg hoppas på en varm och skön sommar, inte den som var förra året. Det bara regnade och regnade ... Enda fördelen om man ska se en sådan var att maskrosbladen var gigantiskt stora! 



                         Kändisarna i senaste videon! 


Ovan är en video på oss tuggandes precis efter landning och innan vi blev avslöjande att vi var ute. (att vi har en stora hage och en stor transport avslöjar inte alls oss. Nej då!)

Uppdatering om den vita Snork Fröken här hemma, hon var ju till veterinären nu i går. Det visade sig komma ut vätska ur tutten där knölen satt och det fanns två varianter på vad det kunde vara. En godartad tumör eller elakartad, 20 % chans för förstnämnda och 80 % på sistnämnda :(
(finns säkert fler alternativ till knölen om man bara tänker klart i skallen men frågan är bara vad i så fall. Vi är inte så kloka i buren och inte matte heller)

Diva skall opereras nu på tisdag och provsvaret enligt veterinären kommer inom 2-3 veckor. Efter man vet vad det är så agerar man därefter, alla som har haft erfarenhet av detta får gärna skriva och berätta för oss men framför allt för vår oroliga matte. 

                           Vi håller våra tassar för Diva! 


Vi vet att vi inte visat stort tycke för katterna här hemma men är någon dålig så har vi full respekt likaså dem för oss. Trots allt så lever i alla under samma tak och det går ju inte att ändra på plus att matte älskar alla oss med en väldigt starkt kärlek. För hennes skull kan vi samarbeta och hålla god min. 

Vi uppdaterar så fort vi vet något nytt om Diva eller dylikt! 

Over and out
/ Skräckligan

   






1 kommentar:

  1. Hoppas att det inte är någon allvarlig knöl.
    Jag har funderat på vad det skulle kunna vara,
    kanske kan det vara så att tutten har en inflammation?

    Kraaam från Alvin och Gänget <3

    SvaraRadera