söndag 24 februari 2013

Skrämselhicka x 18!

Skeptiska Skräcklimpor ..


Jag vet inte hur många gånger vi har fått skrämselhicka sedan i går kväll! Det känns som det är tok för många i alla fall, anledningen till detta är enkel. 

Vi har flyttat till en ny lya! 

Just nu bor vi 1 meter upp i luften (!) och det är skrämmande högt, även om matte/husse har satt upp galler. (bara tillfälligt dock, matte vill ha en dörr där senare.) 

I detta inlägg kan ni se vår bur innan den blev vår så att säga :)



Husse svor många gånger åt buren medan han byggde den, det var väldigt kul att höra! Dessutom svär vi på att den skapade fler gråa hårstrån på hans kala huvudet ;). Vi älskar att vara onda!


Just nu tycker vi verkligen inte om för snabba rörelser i mot buren eller oss, då springer vi alla åt ett varsitt håll och gömställe. Då är vi snabba som skållade råttor minsann! Då kan ingen ta oss i Skräckligan :)

Nu är det ju mycket i buren som ska fixas i efterhand men matte/husse ville fixa buren så vi kunde bo där, då slapp dem tydligen ha 3 ton sängdelar i sovrummet och vi skulle få ett större boende. Det som ska fixas är en dörr som jag skrev där uppe och vi har inte 100 % klar botten utan den är provisorisk för stunden. Bättre än inget som matte och husse sa i går. Dessutom ska de fixa med vattenflaska till oss, vi har ju våra 2 300 ml´s flaskor som vi tycker väldigt om. Tyvärr så passar inte de i nya hållarna så det ska inköpas en ny stor flaska till oss, då kan husse sätta fast hållaren och vi slipper ha vattenflaskor som bara ramlar ner under natten. Si så där lagom kul när flaskorna ramlat ner i spånet. De gör väldigt stor nytta där.. Eller inte. 
Den roliga delen som ska byggas är att höloft, tydligen är matte trött på att vi sprider ut hö över hela buren. (Hur kan hon tro att vi skulle göra något sådant??!). 
Det ska i alla fall upp senare, nu är det tänkt att husse ska dela av i hörnan där vårt hö ligger och hindra all hö från att få ben. 

Men vi ska inte klaga helt här i buren även om vi är skeptiska för stunden, vi har en fin utsikt över hela vardagsrummet och balkongen :). Vi kikar ut när de inte ser att vi gör det, den som är mest "feg" just nu är Samara. Matte gav oss lite fibergi i morse innan hon skulle till jobbet och Samara vägrade komma ut från ett av trähusen. Då plockade matte upp huset och Samara sprang till ett annat, där lyftes fröken upp och satte framför fibergin. Nej, den gubben gick inte utan Samara pep i väg till trähuset för där var hennes stora trygghet. 

Vi ska väl kunna vänja oss vid denna bur med, den har stora möjligheter för oss och mycket glädje att skänka. 

Adjö billybokhyllan, vi kommer att sakna dig. Men vi alla utvecklas och tyvärr utvecklades inte du med oss eller din storlek som var på gränsen för 6 stycken av oss. Vi tyckte om dig, ingen tvekan där. 

Nu kommer du tjäna ditt syfte som det var tänkt i från början, att ha böcker i om husse nu lyckas med sitt  lilla projekt. Matte har ju tjatat om att få ha sina böcker någonstans och lyckas husse nu så håller matte helt enkelt tyst :). 

Jag skickade i väg Belsebub till att kika på matte och se vad hon gör, tydligen sitter hon och dricker te. Vi vill ha hem matte nu så man kan skälla som en galning på henne. :)

(Ni får se lite bilder när vi tvingat matte eller husse att tömma kameran på bilder och lagt in den på externa hårddisken.Vi svär på våra tassar.)


Dags för eftermiddags höet! 

Over and out

Nyx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar