fredag 8 februari 2013

Spännande tider!

 Vi dör av iver här i vår bur!


Matte har berättat för oss att matte (läs husse) ska fixa med en ny bur till oss och inte vilken som helst då minsann! Vi är en smula malliga här just nu, känner oss unika på alla sätt som bara går. 

Grunden ska enligt rykten bestå av en barnsäng av loftvariant av trä, syftet då att vi ska komma upp i höjd. Meningen med det ska vara att vi ska få utsikt över vardagsrummet och hänga med vad som som händer i lägenheten. Plus att matte och husse andas ut i från oron om Atlas lyckas komma in i vår nuvarande bur (en billybokhylla) och glo på oss, deras oro är nog mest om Atlas jaktinsikt kan "väckas". Just nu är han för korkad för sådana tankar men det säkra före det osäkra enligt matte och husse. 

Dessutom ska denna säng vara 210 i längd och 95 i bredd så vi får mer yta att springa på och senare i livet ska det finnas en övervåning men än så länge känns det bra att de försöker få oss att må bättre och stimulera oss på alla de sätt de kan :). Matte tryckte mest på denna gång när det gällde buren, hon hade inte planerat att ha billybokhyllan från början utan göra ett hemmabygge. Dock var husse slö och vår nuvarande bostad blev för att ha något annat än tråkig gallerbur. Har själv aldrig upplevt gallerburen här och det är jag väldigt glad över, vi tycker om att vara så att säga mer "fria". Dessutom är matte och husse mer glada när vi är glada, en stor lycklig cirkel helt enkelt :)



Vi är nöjda, sängen skall köpas i morgon och det ska funderas från vår sida hur vi vill ha buren. Matte och husse får ha åsikter men vi får se om vi lyssnar på dem, Skräckligan vet ändå bäst! ;)

Vi lovar att hålla er uppdaterade om burplanerna när de fortlöper, lovar på våra högertassar!

Ni läsare får dock gärna tycka till om hur en marsvinsbur ska vara inredd, vi tar i mot tips som i sin tur bearbetas av oss och sedan matte/husse för deras åsikt. (Som den skulle betyda något just nu. Tihi)

Nu ska vi ta mattes kaka som hon har bakat tills i morgon och äta upp den, bara för att vi kan och för att vi vill jävlas med matte som har kämpat med den i kväll ;)
Det blev kärleksmums, Tobbe beställde det och matte tyckte att det var värt ett försök att pröva detta då hon aldrig bakat det. 
Vi berättar senare hur god den var och om vi ulkar vid toaletten i kväll så vet ni varför :D

Nu vill matte köra bort mig, hon mumlade något om att hon inte vill att jag sitter vid datorn när hon inte kan se mig. Tydligen ska hon fixa med katternas låda, städa den och fylla med ny sand. Jobbiga katter som kräver det av matte när den tiden kan läggas på oss som är mer viktiga. Sådetså! 

Over and out

/ Nyx

3 kommentarer:

  1. Lena Rössel och Tussarna8 februari 2013 kl. 13:35

    Vilken underbar bostad ni kommer att ha Skäckisarna :)

    SvaraRadera